سفارش ساخت نرده فلزی | مزایای ساخت نرده فلزی
تلفن های تماس جوشکاری سیار برای استعلام قیمت و سفارش:
جوشکاری سیار آهنگری سیار در شمال تهران ۰۲۱۲۲۷۹۸۳۲۱
جوشکاری سیار آهنگری سیار در غرب تهران ۰۲۱۴۴۳۸۸۹۶۸
جوشکاری سیار آهنگری سیار در شرق تهران ۰۲۱۷۷۹۹۰۷۶۲
جوشکاری سیار آهنگری سیار در مرکز تهران ۰۲۱۸۸۹۹۵۰۶۵
جوشکاری سیار آهنگری سیار در جنوب تهران ۰۲۱۶۶۰۰۹۳۹۴
تماس با جوشکار سیار
نمونه کار های جوشکار سیار
ساخت نرده فلزی یکی از رایج ترین فعالیت هایی است که جوشکاران و آهنگران سیار انجام می دهند. نرده های فلزی امروزه در همه جا کاربرد دارند و شما آن ها را دیده اید. افراد بیشتر به این دلیل به سراغ ساخت نرده فلزی می روند تا بتوانند امنیت منزل خود را بیشتر کنند برای مثال نصب حفاظ درب و پنجره. نصب نرده های فلزی یکی از مقرون به صرفه ترین روش ها برای بالا بردن امنیت خانه است که ما در این مقاله سعی داریم تا شما را با انواع این نرده های فلزی، قیمت تقریبی و چگونگی سفارش آن ها آشنا کنیم.
نرده فلزی چیست؟
امروزه بسیاری از افراد سراغ ساخت نرده فلزی می روند تا درب و پنجره های خود را از خطر سرقت در امان نگه دارند. نرده های فلزی یکی از مطمئن ترین راه هایی است که شما از طریق آن می توانید خانه و وسایل داخل آن را از خطر دزدها حفظ کنید. اگرچه روش های دیگری نیز برای جلوگیری از سرقت وجود دارد اما ساخت نرده فلزی یکی از مقرون به صرفه ترین و رایج ترین آن ها است و امنیت بالاتری نیز دارد. جنس نرده های فلزی معمولا از آهن است به همین خاطر است که به آن ها نرده فلزی می گوییم. اگر چه جنس نرده های فلزی از آهن می باشد اما شما می توانید آن را به هر شکل و صورتی که می خواهید سفارش دهید. در ادامه با انواع نرده های فلزی بیشتر آشنا می شویم.
انواع نرده های فلزی
درهای آکاردئونی
یکی از پرطرفدار ترین انواع نرده های فلزی درب های آکاردئونی می باشد که در طرح ها و شکل های گوناگون قابل سفارش هستند. ساخت نرده فلزی به شکل آکاردئون به میزان بسیار زیادی از خانه شما در برابر ورود سارقین محافظت می کند و علت اصلی آن هم وجود تسمه های عمودی می باشد. درب های آکاردئونی به اشکال گوناگونی ساخته می شوند که معمولا شکل سه گل و چهار گل آن از همه محبوب تر و پرطرفدار تر است. طرح های سه ردیف لوزی با چهار خم نیز برای رفع نقص های احتمالی می باشد. در این نوع مدل تسمه ها به هم جوش می خوردند و در کنار ظاهر شکیل و زیبا استحکام و امنیت بیشتری را نیز به همراه دارند.
مطلب پیشنهادی: ساخت حفاظ آکاردئونی | انواع حفاظ آکاردئونی
نکته مهم قبل از ساخت و یا خرید درب آکاردئونی
- یک حفاظ ضد سرقت باید به راحتی باز و بسته شود و صدای ناخوشایندی ایجاد نکند.
- قسمت کشویی و ریلی این درب ها نباید سفت باشند و باید خیلی روان و راحت حرکت کنند. می توانید هنگام نصب از روان کننده درب نیز استفاده کنید.
- زمانیکه قصد نصب دارید به جوشکار بگویید که از جوش تحت گاز استفاده کند.
حفاظ شاخ گوزنی
یکی دیگر از انواع رایج نرده فلزی حفاظ های شاخ گوزنی است. امروزه شاهد هستید که بسیاری از منازل و مراکز تجاری از دوربین های مدار بسته برای تامین امنیت و جلوگیری از سرقت های احتمالی استفاده می کنند اما اگر دقت کنید خواهید دید که همین منازل در کنار استفاده از ابزارهای دیجیتال مانند دوربین مداربسته از نرده های فلزی به عنوان حفاظ سر در منازل خود استفاده کرده اند چرا که معتقدند این حفاظ ها غیر قابل نفوذ هستند. به غیر از حفاظ شاخ گوزنی که تصویر آن را مشاهده می کنید ساخت نرده فلزی به شکل های دیگر نیز وجود دارند که عبارت اند از: حفاظ لیلیوم، حفاظ نیزار، حفاظ های بوته ای و همچنین حفاظ های آبشاری. ما به شما پیشنهاد می کنیم که حتما از حفاظ های فلزی برای حفظ امنیت منازل خود استفاده کنید.
ساختار حفاظ شاخ گوزنی نسبت به سایر حفاظ ها متفاوت است. این حفاظ ها همانطور که از اسم آن مشخص می باشد شبیه شاخ گوزن هستند و نوک بسیار تیزی دارند. ساخت نرده فلزی به شکل شاخ گوزنی حتما باید توسط جوشکاران متبحر انجام شود در غیر صورت ظاهر خوبی به خود نخواهند گرفت. ساخت این نوع از نرده فلزی در رنگ ها و اندازه های مختلف و متناسب با خواست مشتری انجام می شود. حفاظ شاخ گوزنی به غیر از ظاهر زیبایی که دارد عبور سارقین را غیر ممکن می سازد.
نرده فلزی بوته ای
از بین نرده های فلزی یکی دیگر از مدل هایی که می توان نام برد نرده فلزی بوته ای می باشد. ساخت نرده فلزی به شکل یک بوته صورت می گیرد. ساخت این نوع نرده ها معمولا بسیار سخت و پیچیده است و در کنار این سختی به دلیل داشتن شاخه های پرپیچ و خم، بسیار تیز نیز هستند و عبور از آن بسیار کار دشواری است.
حفاظ نیزار
همانطور که از اسم این حفاظ مشخص است نرده های فلزی هستند که برای شما تداعی کننده نیزار هستند. حفاظ نیزار در مقایسه با حفاظ شاخ گوزنی زیباتر و شکیل تر است و امنیت بالایی را نیز برای منزل شما فراهم می کند. توجه کنید که ساخت نرده فلزی به شکل نیزار بسیار زمان بر است و به دقت عمل بالایی احتیاج دارد پس به شما پیشنهاد می کنیم که برای سفارش ساخت نرده فلزی حتما از جوشکاران و آهنگران حرفه ای استفاده کنید.
حفاظ لیلیوم
جوشکاران برای ساخت نرده فلزی جهت نصب بر سر در منازل برای ایجاد امنیت از طبیعت بسیار الهام گرفته اند. مانند چند نوع قبلی که اشاره کردیم حفاظ فلزی لیلیوم نیز نشئت گرفته از طبیعت است و در کنار ظاهر زیبا از امنیت بسیار عالی نیز برخوردار است. ظاهر این نوع از نرده های فلزی از آن جایی زیبا است که به صورت دو رنگ ساخته می شوند. حفاظ لیلیوم مزایای متعددی دارد که اگر بخواهیم یک مورد از آن را نام ببریم باید به امکان گسترش آن از مرکز اشاره کنیم یعنی اینکه شما می توانید ارتفاع دلخواه خود را در این نوع نرده فلزی تنظیم کنید.
نرده های فرفورژه
نرده های فرفورژه کنار پله ها معمولا برای جنبه ظاهری در ساختمان ها استفاده می شود اما در کنار آن محاسنی مانند جلوگیری از سقوط و لیز خوردن کودکان نیز دارد. ساخت نرده فلزی فرفورژه در اشکال و کیفیت های گوناگون صورت می گیرد. به طور کلی دو نوع نرده فلزی فرفوژه داریم: صنعتی و دستی. در ساخت نرده فلزی فرفورژه صنعتی معمولا از قالب های آماده استفاده می شود یعنی از قبل قالب ها را به شکل های مورد نظر مشتریان در می آورند و بعد با ذوب کردن فلز مورد نظر و ریختن در قالب ها محصول تولید می شود. تنوع نرده های فرفرژه اندکی محدود است و دلیل آن هم نبود قالب های کافی می باشد. قیمت نرده فلزی فرفورژه صنعتی از فرفورژه دستی پایین تر است و قیمت آن به صورت کیلویی محاسبه شده و به فروش می رسد. اما در ساخت فرفورژه دستی نرده های فلزی بجای قالب به وسیله تسمه تولید و ساخته می شوند. یعنی تسمه را در کوره قرار می دهند و نرده را در شکل مورد نظر به کمک ابزار های خاص تولید می کنند. ساخت نرده فلزی به این روش زمان بر است و به همین دلیل قیمت بالاتری نیز دارد. بر عکس مدل قبل در این روش مشتریان می توانند طرح ها و مدل های مختلفی را انتخاب کنند.
نحوه ساخت نرده فلزی پله
جوشکار و یا آهنگری که وظیفه ساخت نرده فلزی را بر عهده دارد ابتدا اندازه پله های مشتری را گرفته و با توجه به اندازه پروفیل متناسب را انتخاب می کند. اندازه ارتفاع نرده ها در داخل ساختمان معمولا ۶۰ تا ۸۰ سانتی متر می باشد. بعد از اندازه گیری پروفیل ها بریده می شود و بعد از رفع پلیسه گیری کلاف اصلی ساخته می شود. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که برای ساخت نرده فلزی پله ها شکل هندسی متوازی الاضلاع می باشد که بعد داخل کلاف را به قسمت های موازی تقسیم می شود و با توجه به اندازه کلاف قوطی به اندازه کافی بریده می شود و با استفاده از شابلون در فاصله مناسب جوش می خورد.
مطلب پیشنهادی: راه پله فلزی چیست؟ | راهنمای ساخت راه پله فلزی
مزایای ساخت نرده فلزی
همانطور که در بالا اشاره کردیم ساخت نرده فلزی این امکان را به شما می دهد تا راه ورود سارقین به منزل را تا حد زیادی سد کنید. اگر چه امروزه خیلی از افراد از دوربین های مدار بسته استفاده می کنند اما با یقین می توانیم بگوییم که در برابر نرده های فلزی بسیار کم اعتبار تر هستند. چرا که این نرده های غیر قابل نفوذ هستند و امکان آسیب وارد کردن به آن ها تقریبا صفر است. اگر در منزل خود از قفل ضد سرقت، درب آکاردئونی و حفاظ فلزی استفاده کنید مطمئن باشید که می توانید تا چند ماه با خیال راحت منزل خود را برای سفر ترک کنید. در واقع ساخت نرده فلزی برای در و پنجره از سایر هزینه های احتمالی ناشی از سرقت در آینده جلوگیری می کند. به جز امنیت مالی امنیت جسمی نیز با این نرده های فلزی تامین می شود. برای مثال استفاده از نرده های فلزی برای کنار پله ها می تواند خطر سقوط و یا لیز خوردن را مخصوصا برای کودکان و سالمندان به صفر برساند. ساخت نرده فلزی به جز ایجاد امنیت ظاهر شکیل و زیبایی نیز ایجاد می کند. این نرده ها مقرون به صرفه هستند و شما با پرداخت هزینه ای معقول می توانید بهترین امنیت را برای منزل خود فراهم کنید.
برای سفارش ساخت نرده فلزی به کجا مراجعه کنیم؟
جوشکاران و آهنگران وظیفه ساخت نرده های فلزی را بر عهده دارند و شما می توانید بعد از پیدا کردن جوشکار مورد نظر و مشاهده نمونه کارهای آن ها نسبت به ثبت سفارش و مدل دلخواه خود بپردازید، امروزه خوشبختانه جوشکاران و آهنگران سیار در تمام سطح شهر مشغول تکمیل پروژه های ساخت نرده فلزی و سایر خدمات مربوط به جوشکاری و آهنگری هستند و شما در هر نقطه از شهر که باشید می توانید با یک تماس نزدیک ترین جوشکار را به محل مورد نظرتان پیدا کرده و سفارش خود را ثبت کنید. برای این کار کافی است گشتی در اینترنت بزنید و به دیدن نمونه کار ها بپردازید. یادتان باشد که ساخت نرده فلزی به دقت عمل و ظرافت بالایی نیاز دارد و شخصی که این مسئولیت را بر عهده می گیرد باید از مهارت و تخصص کافی برخوردار باشد پس بهتر است در انتخاب خود نهایت دقت را داشته باشید.
هزینه ساخت نرده فلزی چقدر است؟
همانطور که در بخش های قبلی گفته شد جنس نرده های فلزی از آهن مقاوم می باشد. به همین دلیل قیمت ها کاملا به پروژه مورد نظر مشتری بستگی دارد و اینکه مدل مورد نظر به چقدر آهن نیاز داشته باشد که هزینه آن به صورت کیلویی برآورد شده و اعلام می گردد. به غیر از هزینه مواد هزینه دستمزد را نیز به آن اضافه کنید که این مورد هم باز به دقت نظر و ظرافت کاری که پروژه مشتری می طلبد بستگی دارد. اما شما برای اطلاع دقیق از قیمت ها می توانید قبل از ثبت سفارش مدل مورد نظر را برای جوشکار سیار ارسال کنید و از او راهنمایی و حدود قیمت بگیرید.
کلام آخر
ساخت نرده فلزی بر عهده جوشکار یا آهنگر می باشد. این نرده های فلزی در اشکال و انواع گوناگونی عرضه می شوند و مهم ترین دلایل استفاده از آن ها حفظ امنیت محل سکونت از خطر سارقین است. شما نرده های فلزی را بر روی پنجره و درب ها و نرده های پله ها دیده اید. همچنین برخی از این نرده های فلزی بر سر در خانه ها نصب می شوند تا خطر ورود سارقین را به صفر برسانند. از مهم ترین انواع نرده های فلزی می توان به حفاظ شاخ گوزنی، لیلیوم، نیزار، بوته ای و درب های آکاردئونی اشاره کرد. همچنین از نصب نرده های فلزی فرفورژه در اطراف پله ها برای جلوگیری از خطر سقوط و افتادن کودکان و البته جنبه ظاهری نیز نباید غافل شد. خدمات ساخت و نصب این نرده های فلزی توسط جوشکاران و آهنگران انجام می شود که به صورت ساکن و سیار در سطح شهر حضور دارند. ساخت نرده فلزی به دقت بالایی نیاز دارد پس بهتر است در انتخاب خود دقت کنید. هزینه ساخت نرده فلزی به صورت کیلویی محاسبه می شود اما بهتر است قبل از ثبت سفارش حتما از جوشکار راهنمایی بگیرید.
۱۱ دیدگاه. Leave new
[…] مطلب پیشنهادی: حوه ساخت نرده فلزی | مزایای ساخت نرده فلزی […]
[…] مطلب پیشنهادی: نحوه ساخت نرده فلزی | مزایای ساخت نرده فلزی […]
[…] مطلب پیشنهادی: نحوه ساخت نرده فلزی | مزایای ساخت نرده فلزی […]
[…] ● ساخت و نصب نرده روی دیوار […]
سلام.. حفاظ لیلیوم رو چقدر طول میکشه تا جوشکار انجام بده؟ هزینش حدودا چقدر میشه؟
سلام کاربر گرامی وقت شما بخیر
بستگی به متراژ حفاظ داره . لطفا با متخصصین ما در جوشکاری سیار تهران تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
شماره تماس جوشکار سیار : ۰۲۱۲۲۷۹۸۳۲۱
سلام وقتتون بخیر.. خسته نباشید..
میخوان بدونم شما نرده فلزی برای بالکن هم می سازید؟!
درود کاربر گرامی بله ما انواع جوشکاری سیار و آهنگری سیار در محل رو انجام میدیم
سلام خسته نباشید.. مطلب واقعا خوبی بود ممنونم
سلام ممنونم از لطفتون کاربر گرامی
سلام من خواستم از شما و همکارانتون تشکر کنم.. من درخواست جوشکار سیار رو داده بودم که سر وقت تعیین شده اومدند و خیلی خوب و عالی کار رو انجام دادند.