ساخت نرده فلزی | جوشکاری سیار نرده در محل
تماس با جوشکار سیار
نمونه کار های جوشکار سیار
تماس با ما
با شماره تلفنهای ما تماس بگیرید تا در کوتاهترین زمان ممکن، متخصصین ما در محل شما حاضر شوند. فرقی نمیکند در شرق تهران باشید، غرب تهران، مرکز یا شمال و جنوب. همیشه یکی از جوشکارهای ما نزدیک شما است.
تلفن های تماس :
جوشکاری سیار آهنگری سیار در شمال تهران ۰۲۱۲۲۷۹۸۳۲۱
جوشکاری سیار آهنگری سیار در غرب تهران ۰۲۱۴۴۳۸۸۹۶۸
جوشکاری سیار آهنگری سیار در شرق تهران ۰۲۱۷۷۹۹۰۷۶۲
جوشکاری سیار آهنگری سیار در مرکز تهران ۰۲۱۸۸۹۹۵۰۶۵
جوشکاری سیار آهنگری سیار در جنوب تهران ۰۲۱۶۶۰۰۹۳۹۴
نرده ها جزو سیستم های حفاظتی یک ساختمان محسوب می شوند و می توان آنها را یک نوع دزدگیر به حساب آورد. نرده ها انواع متفاوتی دارند. این نرده ها علاوه بر وظیفه حفاظتی که دارند می توان از آنها برای دکوراسیون های داخلی خانه ها استفاده کرد. به همین دلیل باید در هنگام انتخاب آنها بسیار دقت کرد. نوع حفاظتی که انتخاب می کنید باید با نوع ساختمان ارتباط مستقیمی داشته باشد. افراد زیادی به دنبال این هستند که بدانند نرده فلزی چیست ؟ و چه کاربردی در خانه ها و ساختمان ها دارد ؟ و این که اصلا ساخت نرده فلزی به چه صورت است ؟ اگر به دنبال جواب این سوالات هستید پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
نرده فلزی چیست ؟
نرده های فلزی معمولا به شکل یک حفاظ عمل می کنند و بهترین راهکار برای محافظت از خانه و ساختمان هستند. این نوع حفاظ ها می توانند به شما کمک کنند تا به آسانی هر آنچه را که برای امنیت ساختمان خود نیاز دارید ایجاد کنید. امروزه انواع مختلفی از حفاظ های ساختمان وارد بازار شده اند و نرده های فلزی تنها یک مدل از این حفاظ ها هستند. البته با وجود مدل های مختلف باز هم امنیت نرده های فلزی بیشتر از مدل های دیگر است.
زمانی که می گوییم نرده فلزی منظور ما در واقع همان نرده ها و یا حفاظ هایی است که از جنس آهن و فلز هستند. حفاظ های دیوار و حفاظ های پنجره ها اسم های دیگر نرده فلزی است. شاید تصور همه ما از حفاظ، یک تکه آهن باشد که به یک شکل خاص طراحی شده و روی دیوار ها و یا پنجره ها نصب می شوند. اما اینظور نیست! زمانی که شما می خواهید از این حفاظ ها استفاده کنید می توانید آنها را با اشکال مختلف برای قسمت های مختلف خانه استفاده کنید تا علاوه بر وظیفه حفاظت، زیبایی نمای ساختمان و خانه شما را نیز حفظ کند. به همین دلیل در هنگام ساخت نرده فلزی باید دقت زیادی کرد تا بتواند به خوبی وظیفه حفاظت خود را انجام دهد و در عین حال از زیبایی و ظرافت خاصی برخوردار باشد.
انواع نرده های فلزی
درب آکاردئونی
این نوع درب ها یکی از انواع حفاظ های آهنی هستند که طرح های مختلفی از آنها در بازار وجود دارد. این درب ها تا حد بسیار زیادی امنیت ایجاد می کنند و بیشترین استحکام آنها به خاطر تسمه های عمودی آن ها است. این درب ها در دو نوع سه گل و چهار گل تولید می شوند که استفاده از هر یک از این نوع گل ها بر روی قیمت آنها اثر می گذارد.
مطلب پیشنهادی: ساخت حفاظ آکاردئونی | انواع حفاظ آکاردئونی
حفاظ شاخ گوزنی
این نوع از حفاظ ها را می توان متفاوت از نرده های قدیمی دانست. سر این حفاظ ها بسیار تیز است که این کار فقط از جوشکاران ماهر بر می آید. حفاظ شاخ گوزنی در طول و عرض های مختلف ساخته می شود و رنگ های متفاوتی دارد. این حفاظ ها از یک ظاهر بسیار زیبایی برخوردار هستند و بر سر دیوار خانه ها نصب می شوند و جنبه امنیتی دارند و به دلیل تراکم و همچنین تیز بودن نوک شاخ ها عبور کردن از آنها تقریبا غیر ممکن است.
نرده فلزی بوته ای
همان طور که از نام آن ها پیداست این نوع حفاظ ها به شکل یک بوته آهنی و یا فلزی است و به خاطر سختی هایی که دارد ساخت آن کمی مشکل است. این نوع از حفاظ ها بسیار پر پیچ و تیز هستند و عبور کردن از آن ها بسیار مشکل است و می توان آنها را بهترین نوع نرده های فلزی برای حفاظت دانست.
حفاظ نیزار
این نوع از حفاظ ها همان طور که از نام آن ها پیداست برای شما یک نیزار را تداعی می کند. حفاظ نیزار علاوه بر این که زیبایی را برای ساختمان ها به ارمغان می آورد و برتری خاصی نسبت به دیگر حفاظ ها دارد، آن هم این است که علاوه بر امنیت به عنوان یک دکوراسیون خوب و عالی نیز کاربرد دارند. این نوع حفاظ ها باید حتما توسط افراد حرفه ای طراحی و ساخته شوند چرا که کار جوش آن ها بسیار مشکل است و باید بسیار عالی و زیبا انجام شود.
حفاظ لیلیوم
نرده های فلزی انواع دیگری هم دارند که برگرفته از الهامات طبیعت است. در این بین حفاظ لیلیوم از مهمترین آن ها است که از نظر امنیتی نسبت به دیگر حفاظ ها، امنیت بیشتری ایجاد می کند. حفاظ لیلیوم به صورت دو رنگ تولید می شود و قابلیت رنگ آمیزی دارد. این نوع حفاظ ها دارای محاسن بسیار زیادی است که مهمترین آن می توان به امکان گسترش آن از مرکز اشاره کرد.
مزیت های استفاده از نرده های فلزی
ساخت نرده های فلزی مزیت های بسیاری دارد که مهمترین آن امنیتی است که شما می توانید به کمک نرده های فلزی برای ساختمان های خود ایجاد کنید. نرده های فلزی در واقع به شما کمک می کنند تا برای خانه ها و یا ساختمان های خود امنیت و در عین حال زیبایی ایجاد کنید. نرده های فلزی علاوه بر امنیت، از قیمت های کمتری هم برخوردار است و استفاده از آنها می تواند برای شما بسیار مقرون به صرفه باشد. شاید با خود بگویید چرا نرده فلزی! چرا برای امنیت از دوربین مدار بسته استفاده نکنیم. درست است که از نظر خیلی از شماها دوربین های مدار بسته می تواند برای امنیت بهتر باشند اما ثابت شده است که امنیتی که نرده های فلزی برای شما ایجاد می کند بسیار بیشتر از دوربین های مدار بسته است. یکی دیگر از مزیت هایی که ساخت نرده های فلزی دارند زیبایی است که برای خانه ها و ساختمان ها می تواند به ارمغان بیاورد. به طور کلی مزیت های ساخت و انتخاب نرده های فلزی شامل موارد زیر می شود.
- مستحکم با طول عمر زیاد
- قابلیت انتخاب رنگ توسط مشتری
- مقاوم در برابر رطوبت و ضربه
- مقرون به صرفه به لحاظ اقتصادی
- بیشترین امنیت در برابر سایر نرده ها
چرا نرده فلزی ؟
اگر شما هم به دنبال یک نرده ارزان قیمت هستید که علاوه بر قیمت مناسب از استحکام مناسبی هم برخوردار باشد و طول عمر زیادی داشته باشد، نرده فلزی بهترین گزینه می تواند برای شما باشد. همچنین نرده های فلزی طرح های بسیار متفاوتی دارند و شما هر طرحی را که می خواهید می توانید انتخاب کنید.
نکته دیگری که در رابطه با نرده های فلزی بیشتر مورد توجه قرار می گیرد، قابلیت رنگ کردن نرده های فلزی است به همین خاطر این نرده ها به عنوان بهترین گزینه برای زیبا سازی دکوراسیون های داخلی خانه ها به کار می روند.
مطلب پیشنهادی: نحوه ساخت نرده فلزی | مزایای ساخت نرده فلزی
مراحل ساخت و نصب نرده های فلزی
برای ساخت یک نرده فلزی بسته به این که این نرده آسان است یا دشوار کار ساخت آن متفاوت است. نرده های فلزی که برای امنیت یک ساختمان به کار می روند باید در هنگام ساخت آنها نهایت دقت را به کار ببرید تا نرده ها بتوانند وظیفه خود را به درستی انجام دهند.
۱ . طرحی را انتخاب کنید
باید در هنگام انتخاب طرح دقت کنید چرا که باید طرحی را انتخاب کنید که برای آن منطقه ای که می خواهید از آن استفاده کنید، کاربرد داشته باشد. برای مناطقی که به امنیت نیاز است باید از طراحی های قوی تر استفاده کنید. از طرح های تزئینی بیشتر باید برای منطقه ای استفاده کنید که کاربرد امنیتی نداشته باشد و صرفا برای زیبای نمای ساختمان باشد. بعضی مواقع هم می توانید این دو طرح را با هم ترکیب کنید و نرده فلزی را بسازید که هم از امنیت بالایی برخوردار باشد و هم ظاهر بسیار زیبایی داشته باشد.
۲ . اندازه گیری کنید
در ساخت نرده فلزی، اندازه گیری صحیح بسیار مهم است. جوشکارانی که کار ساخت این نرده ها را انجام می دهند می دانند که باید اندازه ها را با دقت بسیار زیادی بگیرند تا بتوانند نرده ها را به خوبی نصب کنند. اما اگر قرار باشد از نرده های پیش ساخته استفاده کنید، به احتمال زیاد باید یک یا دو قطعه از آن را برش دهید تا متناسب با فضای شما قرار بگیرد.
۳ . مواد مناسب را انتخاب کنید
برای ساخت نرده های فلزی نیاز به فلز و آهن است. باید فلزها و آهن هایی را انتخاب کنید که بهترین جنس را داشته باشند. جوشکاران به خوبی می دانند که باید از فلزاتی استفاده کنند که در برابر زنگ زدگی از خود مقاومت نشان دهند و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشند. بعد از این که نرده ها ساخته شدند باید آنها را به محلی که قرار است نصب شوند ببرید.
۴ . علامت گذاری
محل هایی را که می خواهید نرده ها را در آنجا فیکس کنید را علامت گذاری کنید. در این محل ها باید حفره هایی با عمق تقریبا دو فوت ایجاد کنید. همه سوراخ ها باید اندازه ای یکنواخت داشته باشند.
۵ . سوراخ های سازه را آماده کنید
یک گام مهم در مورد نحوه نصب نرده های فلزی، حفر کردن سوراخ هایی که می خواهید سازه را درون آن قرار بدهید و آن را فیکس کنید، است. برای این کار می توانید از دستگاه سوراخ کن استفاده کنید. باید عمق سوراخ ها را چند برابر بیشتر از قطر نرده فلزی باشد تا نرده به راحتی درون سوراخ قرار بگیرد.
۶ . سوراخ ها را پر کنید
برای پر کردن سوراخ ها باید از بتن مرطوب استفاده کرد. باید برای هر سوراخ به مقدار لازم بتن به کار ببرید. بتن مورد استفاده باید به قدری قوی باشد تا بتواند سازه را در جای خود نگه دارد. برای اطمینان از خم نشدن و یا حرکت نکردن سازه باید جای قرار گرفتن آن را فیکس کنید.
مطلب پیشنهادی: جوشکار درب و پنجره | قیمت جوشکاری درب و پنجره
قیمت نرده های فلزی
جوشکاران پس از ساخت نرده فلزی، قیمت نرده را بیشتر بر اساس وزن آن ها محاسبه می کنند. طول نرده ها، ارتفاع نرده و تراکم تیغه های عمودی جزو آن مواردی هستند که بر روی وزن آنها تأثیر می گذارد و وزن مستقیما بر روی قیمت اثر می گذارد.
البته لازم است بدانید که طرحی را که انتخاب می کنید هم بر روی قیمت نرده های فلزی اثر می گذارد. مثلا بعضی از گل های انتخابی بر روی نرده ها سنگین تر هستند و یا تیغه های توپر بکار رفته معمولا وزن زیادی دارند و باعث می شود تا قیمت آنها افزایش پیدا کند.
اگر تصمیم خود را برای ساخت نرده فلزی قطعی کردید می توانید با جوشکار سیار نرده در تهران ولدر تماس بگیرید تا علاوه بر این که از قیمت های روز نرده های فلزی اطلاع پیدا می کنید بتوانید نرده هایی را برای منازل خود تهیه کنید که از لحاظ قیمتی بسیار مناسب باشد و از بهترین کیفیت هم برخوردار باشد.
ساخت نرده های فلزی در تهران ولدر
جوشکاری تهران ولدر یک جوشکاری و آهنگری سیار بسیار معتبر در تهران است که شما در هر ساعت از روز حتی روزهای تعطیل می توانید با مشاوران و همکاران ما در رابطه با جوشکاری نرده فلزی صحبت کنید و از آنها در رابطه با ساخت نرده فلزی برای ساختمان های خود کمک بگیرید. در تهران ولدر ما جوشکاری سیار را برای ارائه بهتر خدمات و راحتی مشتریان در نظر گرفته ایم. اگر شما خواهان ساخت نرده های محافظتی هستید می توانید درخواست جوشکار سیار نرده را بدهید تا جوشکار در محل حاضر شود و نیاز شما را برطرف کند و ما تمام سعی خود را می کنیم تا جوشکاری نرده فلزی که در این مورد مهارت بالایی دارد را برای شما ارسال کنیم و او جوشکاری نرده را در محل انجام دهد.
تصاویر دیگر از نرده فلزی در پینترست
۴ دیدگاه. Leave new
[…] مطلب پیشنهادی: ساخت نرده فلزی | جوشکاری سیار نرده در محل […]
[…] طراحی، ساخت و نصب انواع نرده، پل و […]
[…] ارائه خدمات ساخت درب و پنجره فلزی، حفاظ، نرده، پل پارکینگ، سایه بان کولر و […]
[…] ساخت و نصب نرده شاخ گوزنی، بوته ای، سرنیزه ای […]